Etsi ja varaa

Laivalla


Mitä operaattori veloittaa jos käytän omaa puhelintani laivalla?

Kun käytät matkapuhelinta laivalla, on tärkeää huomata, että siitä voi syntyä ylimääräisiä kuluja. Laivalla olevan modiiliverkon on toimittanut ja sitä hoitaa Telenor Maritime ja puheluiden soittaminen, vastaanottaminen, mobiilidatan käyttäminen, SMS viestien lähettäminen ja vastaanottaminen maksaa enemmän kuin maissa.

Telenor Maritime perii nämä ylimääräiset kulut, eivätkä ne ole Stena Linen kontrolloitavissa. Jos matkapuhelimesi valitsee Telenor Maritimen verkon, saat siitä ilmoituksen SMS –viestillä. Viestissä kerrotaan, että olet nyt liittynyt Telenor Maritimen verkkoon ja että hinnat perustuvat kansainvälisen matkapuhelinverkon hintoihin, jotka ovat selvästi kalliimpia kuin normaalit puhelut. Tarkemmat yksityiskohdat saat omalta operaattoriltasi.

 


Tärkeää tietää: EU Roaming maksut

Vaikka ylimääräiset roaming maksut EU maissa matkustettaessa päättyivät 15. kesäkuuta 2017, tämä säätely EU roaming maksuista koskee vain mantereella toimivia mobiiliverkkoja. Tämä säätely ei siis koske matkapuhelimen käyttöä laivan satelliittiyhteyden kautta ja siksi puhelinoperaattorisi laskuttama hinta satelliittiyhteyden kautta tehdyistä puheluista ja netin käytöstä voi olla kallis.

Hollannista lähtevillä lautoillamme Stena Hollandica ja Stena Britannica tarjoamme nyt maksullista Premium Wi-Fi palvelua lautan yleisillä aluilla ja hyteissä. Kysy lisää tästä palvelusta lautan vastaanotosta.