Etsi ja varaa

Lipputarkastus ja rajanylitys


Tiedot vammaisille matkustajille tai rajallisesti liikuntakykyisille henkilöille

Me Stea Linessa pyrimme siihen, että kaikilla olisi pääsy lautoillemme, terminaaleihimme sekä laitureillemme. Henkilöt, joilla on määrätynlainen vamma, voivat siitä huolimatta kohdata rajoituksia matkan aikana. Vammaisia henkilöitä pyydämme ilmoittautumaan autojen tulotarkastukseen hyvissä ajoin, jotta henkilökuntamme voisi varmistaa teille mukavan paikan autokannella.

 

Pyörätuoleilla liikkuvia matkustajia kehotamme siirtymään lauttaan terminaalin kautta. Autamme mielellämme vammaisia henkilöitä ja pidämme huolta siitä, että matkanne sujuisi mukavasti ja vaivattomasti. Lisätietojen saamiseksi lautalla pyydämme ottamaan yhteyttä vastaanottoon, Lisätietojen saamiseksi ennen matkaa tai hytin varaamiseksi vammaiselle henkilöille pyydämme ottamaan yhteyttä Stea Lineen soittamalla puhelinnumeroon +44 (0) 343 208 1800.


Tästä löydätte lisätietoja, jotka ovat avuksi matkan suunnittelussa:

  • Mukana matkustavat koirat ovat aina tervetulleita lautoillemme;
  • Pysäköintialue sijaitsee terminaalirakennuksen edessä Karlskronassa i Gdyniassa. Kaksi paikkaa on varattu henkilöille, joilla on oikeus pysäköidä vammaisten henkilöiden pysäköintipaikoille;
  • Terminaaleissamme Karlskronassa ja Gdyniassa löydätte hissit, joilla on mahdollista siirtyä lauttaan. Terminaaleissa on myös WC:t vammaisille matkustajille.
  • Stena Linen lautoilla on vammaisten henkilöiden tarpeisiin sovitetut hytit. Varauksen tekemiseksi pyydämme ottamaan yhteyttä numeroon +44 (0) 343 208 1800