Etsi ja varaa

Käyttäjäsopimus


NÄILLÄ SIVUILLA ESITETYT EHDOT OVAT TÄRKEITÄ JA NE SUOJAAVAT SEKÄ SINUA ETTÄ MEITÄ. KÄYTÄ AIKAA NÄIDEN EHTOJEN HUOLELLISEEN LUKEMISEEN

Yksityisyyden suoja 
Stena Line kunnioittaa yksityisyyttäsi. Yksityisyyden suojaa kuvaavassa osiossa kerrotaan miten me käytämme meille antamiasi henkilökohtaisia tietojasi. Yksityisyyden suojaan liittyvä käytäntömme on suunniteltu suojaamaan sinua. Kerromme, mitä tietoa keräämme, mitä me teemme tällä tiedolla, kenelle me jaamme tätä tietoa ja mitä menetelmiä käytämme kerätäksemme tätä tietoa. Käyttämällä Stena Linen nettisivuja hyväksyt nämä yksityisyyden suojaan liittyvät käytännöt. 

Kuljetusehdot
Kuljetusehtomme koskevat varaustasi. Uskomme, että kuljetusehtomme ovat reilut ja selkeät. Lue ehdot huolellisesti. Nämä kuljetusehdot sisältävät tiettyjä rajoituksia vastuuseemme kuolemantapauksesta, loukkaantumisesta, taloudellisesta menetyksestä ja vahingosta omaisuudelle, vaikka ne olisivatkin seurausta huolimattomuudesta.

Käyttöehdot
Käyttämällä tätä verkkosivustoa ja sen tarjoamia palveluita, hyväksyt samalla käyttöön liittyvät ehdot. Ellei toisin mainita, hyväksyt nämä käyttöehdot, kun käytät ja / tai rekisteröidyt osoitteessa www.stenaline.fi.