Etsi ja varaa
Hinnat alk. €105,-

Auto + kuljettaja

Laivalla Englannista Irlantiin

Laivamme Stena Lagan ja Stena Mersey.

Käy shoppailemassa, nauti herkullisesta ruoasta, katso uusin elokuva, nauti hyttiin tarjoillusta aamiaisesta tai vain istu alas ja rentoudu. Voit itse valita miten nautit laivamatkastasi Englannista Irlantiin parhaiten!

Valoisalla ja tilavalla laivallamme on helppo matkustaa mukavasti. Monipuoliset palvelumme varmistavat, että matkastasi tulee mahdollisimman hauska ja rentouttava!


Klikkaa linkistä ja katso virtuaalikierros laivalla
VIRTUAALIKIERROS

Tee virtuaalinen kierros Stena Superfast lautallamme ja saat ennakkokäsityksen parhaasta matkakokemuksesta Irlanninmerellä.


Tee kierros Stena Lagan ›

Tee kierros Stena Mersey ›

Yleisöä elokuvateatterissa laivamatkalla Irlantiin
WI-FI JA ELOKUVAT...

...ILMAISEKSI! Pidä yhteyttä, katso elokuva, vietä aikaa nuorison omissa tiloissa – lautalla riittää hauskaa kaikille!

Täytetäläistä valkoviiniä kaadetaan lasiin laivan Stena Plus Loungessa
STENA PLUS

Paranna matkakokemusta entisestään ja nauti vielä paremmasta mukavuudesta Stena Plus loungessa vain 25 € lisämaksulla per henkilö.

Nuori nainen nukkuu laivan hytissä matkalla Englantiin
HYTIT

Nauti laivamatkasta Irlantiin tai takaisin Englantiin ja rentoudu omassa rauhassa. Varaa mukava hytti alk. 40 € per suunta. Voit myös valita Comfort Class hytin tai perhehytin, jolloin varustukseen kuuluu myös jääkaappi ja ilmaiset vesi- ja virvoitusjuomapullot, ilmainen hedelmäkori, TV, tee/kahvikeitin, ilmaiset sanomalehdet ja työpöytä!

Laivan parfyymiosaston myyjä esittelee uutta tuoksua naismatkustajalle
OSTOKSET

Käy shoppailemassa ja hyödynnä edulliset merihinnat, jotka ovat jopa 40% edullisempia maissa oleviin kauppoihin verrattuna.