Etsi ja varaa
Hinta alk. € 65,-

Auto + kuljettaja

Laivassa Göteborg - Kiel

Nauti matkastasi Saksaan Stena Linen lautoilla

Stena Line tarjoaa lauttamatkan Göteborgin ja Kielin välillä sekä vastakkaiseen suuntaan. Matkustat yöllä ja me kuljetamme sinut täysin vaivattomasti ja miellyttävästi edullisilla hinnoilla Ruotsista Saksaan. Nauti merituulesta, henkeäsalpaavista näkymistä ja uskomattomasta ilmapiiristä. Löydä merimatkan henki.


Mies on nukahtanut hytin sängylle sanomalehti sylissään
Hytit

Rentoudu omassa rauhassa. Saavut hyvin levänneenä ja valmiina jatkamaan matkaa. Valittavana on monia hyttityyppejä, standardisisähyteistä ylellisiin näköalahytteihin porealtaalla. Kaikissa hyteissä on suihku, WC, vuodevaatteet, pyyhkeet, shampoo ja saippua.

Sini-valkoinen sisustus ja merinäköala laivan Metropolitan ravintolassa
Metropolitan à la Carte

Metropolitanissa on tarjolla à la carte ruokalistalla sesonkiruokia, kokin suosituksia ja myös valikoima pienannoksia pieneen nälkään. Viinilistaltamme löydät runsaasti laatuviinejä. Nauti herkullinen ateria unohtumattomassa merimaisemassa.

Klassisen italialaisen Riva veneen muotoinen baaritiski Stena Scandinavica laivalla
Riva Bar

Kun haluat juoda drinkin matkaseurasi kanssa ennen päivällistä, olet tervetullut Riva baariin. Tämä tyylikäs baari on sisustettu täysin ”Riva” tyylin mukaisesti. Baari on jopa kopio vanhasta Riva pikaveneestä. Se on 40 viinin valikoimalla paikka viinin ystäville!

Taste Buffet Restaurant

Täällä voi nauttia all inclusive noutopöydän herkuista. Aamulla tarjoillaan todella runsas aamiainen. Illalla voit herkutella noutopöydässä tarjolla olevan Skandinavian illallisen. Täällä voit syödä ja juoda kaikkea tarjolla olevaa kiinteään hintaan. Viinit, oluet, virvoitusjuomat ja kahvi sisältyvät myös hintaan.