Etsi ja varaa
Hinnat alk. € 65,-

Auto + kuljettaja

Palvelut Karlskrona - Gdynia reitin laivalla

Stena Spirit ja Stena Vision

Stena Line tarjoaa lauttamatkoja Gdynian ja Karlskronan välillä Ruotsista Puolaan ja päinvastoin. Päivä- ja yövuoroilla matkustat mukavasti Puolasta Etelä-Ruotsiin edullisilla hinnoilla. Nauti merituulista, henkeäsalpaavista näkymistä ja uskomattomasta tunnelmasta. Koe merimatkan henki.


Korkeatasoinen Panorama hytti Ruotsista Puolaan liikennäivällä laivalla
Hytit


Saavut rentoutuneena ja virkeänä jatkamaan matkaasi varaamalla yhden erinomaisista sviittihyteistä. Ne tarjoavat miellyttävän ja rentouttavan hyvin ansaitun levon omassa rauhassa ja hiljaisuudessa.

Ruotsista Puolaan matkalla oleva mies valitsee ruokaa laivan buffet ravintolassa
Taste Restaurant

Taste Restaurant on paikka, jossa tarjoilemme runsaan all inclusive aamiaisen, lounaan ja päivällisen. Siellä voi syödä ja juoda niin paljon kuin jaksat kiinteään hintaan.
Olut ja viini sisältyvät hintaan. Voit valita kymmenistä ruokalajeista ja koota makusi mukaisen ihanteellisen aterian.

Vaaleatukkainen naismatkustaja hakemassa kahvia Ruotsi Puola laivan kahvilasta
Ristretto

Ristretto Coffee House on miellyttävästi sisustettu ja inspiroi merellistä makuasi. Siellä on laaja valikoima erikoiskahveja tai voit hemmotella itseäsi kylmällä välipalalla tai tuoreilla italialaisilla voileivillä.

Nainen rentoutuu laivan kylpyläosaston porealtaassa ja ihailee merinäköalaa
Pure Nordic Spa

Saavut nuortuneena ja elpyneenä Pure Nordic Spa käynnin jälkeen. Rentoudut mukavilla tuoleilla suurenmoista merinäkymää katsellen tai nautit moninaisista virkistävistä kauneushoidoista.