Etsi ja varaa
Hinnat alk. € 79,-

Auto + kuljettaja

Palvelut Liepaja - Travemünde reitin laivalla

Urd ja Stena Gothica

Tilavat ja valoisat lauttamme tekevät sinulle helpoksi matkustaa mukavasti, kaikki käden ulottuvilla olevat lautan palvelut tekevät oleskelusi niin rentouttavaksi ja nautinnolliseksi kuin vain mahdollista.


Herkullinen annos lohta ja tuoretta parsaa laivan ravintolassa reitillä Latviasta Saksaan
Mikä odottaa sinua lautalla?

Me Stena Linella uskomme, ettei kysymys ole ainoastaan siitä, mihin olet menossa, vaan myös siitä kuinka pääset perille. Tästä on varmasti kyse Liepāja - Travemünde reitin lautoillamme Latviasta Saksaan. Lautalla et ainoastaan nauti rentoutumisesta mukavassa ympäristössä, erinomaisesta ruokavalikoimasta, ostoksista ja viihteestä. Koet, että miehistömme ottaa sinut sydämellisesti vastaan!

Ask laivan ravintola reitillä Latviasta Saksaan
Ravintola

Nauti paikallisista herkuista Itämeren matkallasi. Henkilökuntamme toivottaa sinut tervetulleeksi ja auttaa valitsemaan sinulle sopivimmat herkut paikallisista ruoista ja juomista.

Valkopaitainen tarjoilija tuo uunituoreita leipiä laivan aamiaispöytään
Herkulliset ateriat

Ravintolassamme on laaja valikoima tuoreita ja maistuvia herkkuja aamiaiseksi, lounaaksi ja illalliseksi. Nauti aterian päälle kahvia tai teetä - ja niitä saa lisää samaan hintaan. Perheille on tarjolla ateriakokonaisuuksia erikoishintaan. 

Latviasta Saksaan ajavan laivan Viking baari
Baari

Istu mukavasti ja nauti hienoista merinäköaloista. Juo kuppi hyvää kahvia tai nauti aperitiivi ennen illallista.